UUTTA!

 

UUSI HYDRA-MARINE GEL-BALM, KIRKASTAA JA KOSTEUTTAA,  51 € (50 ml)

  • sameus vähenee – kirkas iho!
  • väsymyksen merkit vähenevät!
  • kosteutta iholle!

 

 

UUSI TUOTESARJA FACEEN ! EKOPHARMA Helsinki

”Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista”

Nyt huhtikuussa hoitolaani saapui ensimäisenä VADELMA hoitolinja.

EkoPharma Vadelma hoitolinja kosteuttaa ja heleyttää ihoa tehden siitä pehmeämmän ja kimmoisamman.
Mehukas vadelma sisältää ihon kosteuspitoisuudelle ja hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Vadelman sisältämät B-ryhmän vitamiinit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa estäen sen kuivumista ja hilseilyä. Vadelmahoitolinjan syväkosteuttavat keramidit, hyaluronihappo, betaiini, glyseroli, aloe vera ja kurkkuuute säilyttävät ihon optimaalisen kosteustasapainon. Hoitolinja on ihanteellinen ihon kosteuttaja ja heleyttäjä.

EKOPHARMA Helsinki on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

 

UUSI KASVOHOITO THALGOLTA!

MCeutic –happokuorintakasvohoito  70 € (sis. kaksoispuhdistus, happokuorinta, hieronnat, seerumit, naamio ja hoitovoiteet)

MCeutic -peruskasvohoito  62 € (ilman happokuorintaa)Mceutic2

Sarjahoidon hinta 210 €

Happokuorintakasvohoito tuo ratkaisut erilaisiin ihon erityishaasteisiin mm. paksun ja tunkkaisen ihon, juonteiden, pigmenttihäiriöiden, ihon epätasaisuuden, rasvaisuuden, aknen sekä arpien hoidossa.

Happokuorintakasvohoitoa suositellaan sarjahoitona 4  hoitoa/1-2 vkon välein, sis. kaksi 60 min hoitoa ja kaksi 45 min hoitoa. Hinta 210 €

Kokeile nyt ihonhoidon tehopakkausta!

Varaa oma aikasi heti 040 480 8799

 

CALLUSPEELING -JALKAHOITO ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ PEHMEYTTÄ JALOILLEcalluspeeling3

Terveet, hyvinvoivat jalat ovat tärkeä osa koko kehon hyvinvointia. Kauniit, hyvinhoidetut jalat eivät ole itsestäänselvyys, vaan jaloista täytyy pitää huolta. Jalkojen kovettumat, hiertymät, ihon halkeilu ja kuivuus tulee hoitaa.

CALLUSPEELING on tehokas, nopea ja hellävarainen viiden vaiheen jalkahoito, joka poistaa sarveistumat, kovettumat ja värjäytymät jalkapohjista.

HYVINVOINTIA JA HEMMOTTELUA
Ainutlaatuinen, AHA-hedelmähappojen kuorivaan vaikutukseen perustuva CALLUSPEELING-jalkahoito tehdään ilman veistä tai jalkaporaa, joten se on täysin turvallinen, miellyttävän tuntuinen ja sopii kaikille. Myös diabeetikot, joiden tulee välttää haavariskiä, voivat käydä huoletta CALLUSPEELING-hoidossa.

TULOKSET NÄHTÄVISSÄ HETI
CALLUSPEELING-hoidossa kovettumat poistetaan AHA-happoja sisältävien hoitoliuskojen vaikutusajan jälkeen erityislastalla ja -raspilla. CALLUSPEELING-hoidon tulos on nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen, jalkapohjat ovat täydellisen pehmeät ja hyväkuntoiset. Tarvittaessa CALLUSPEELING -käsittely voidaan uusia 2-4 viikon välein.
CALLUSPEELING-jalkahoitoa tehdään kauneushoitoloissa ympäri Suomen.